2021.08.19-én

Kozmetikus: A második napon színes cukortestradírt készítenek, majd babaöltöztetés, sminkelés következik kivágós papír, színező, ragasztó segítségével.

Fodrászat: elektromikroszkóp használata:  

- haj és fejbőr megismerése
- metszetek (különféle anyagok) vizsgálata
- Hajfonatok készítése babafejen, élőmodelleken, frizurák varázsolása a babafejeknek

Műszerész: A mai napon áramköröket forrasztottak az érdeklődők, melyek sötétet érzékelve szirénát vagy világítást indítanak. A világítást kis házikóba építették, ami nyitott ablaknál nem világít, csukott ablaknál igen. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, pillanatok alatt minden alkatrész a helyére került.

Fotós: A táborban készült felvételekből egy összevágott és szerkesztett videó elkészítése közösen, szakmai segítséggel.

A tábor ideje alatt állandó délutáni program volt a sport-, (amit két kollégiumi nevelő „vállalt be”-, valamint a drámapedagógiai foglalkozás (Gibuscsák Irina vezetésével).

Sport: A délutáni programok napi bontásban:

Az első napon – 08.16-án – ismerkedtek a gyerekek különböző sportágakkal ill. a szabályokkal pl. tollaslabda; floorball; csocsó; íjászat, darts, mini golf stb.

08.17-én az előző napon megismert sportágakból versenyt rendeztek.

08.18-án megismerkedtek a rögbivel – története, szabályai -, egyszerűsített változatát kipróbálhatták a szabadban. Levezetésként számháborúval zárták a napot.

A tábor utolsó napján sorversenyeket terveztek, amit szabadfoglalkozás követ az első két napon megismert sportágakból. A heti részvételt/teljesítményt eredményhirdetéssel és díjkiosztással zárják.

Dráma: A foglalkozást kommunikációs, közösségépítő játékokkal kezdték, színjátszó feladatokkal folytatták.

A tábor ideje alatt a „Hófehérke és a hét törpe” mesét dolgozták fel és az utolsó napon előadták a tábor résztvevőinek a program zárásaként.

A szakmai foglalkozásokon készült fényképek a "galéria" menüpont alatt megtalálhatóak.

A fényképeket készítette: Csóriné Fekete Adrienn Szilvia