Szalagavató 2021

A szalagavató minden tanév egyik leginkább várt, legünnepibb eseménye.
A diákok és tanárok is hetekig tervezik, hogy a látványos ruhák és műsorszámok valóban kifejezzék az örömöt, büszkeséget, ami a végzős tanulók szívében él.
Ilyenkor 3-4-5 év munkáját, emlékét, tapasztalatait, a kirándulások és versenyek izgalmait is újra átélik, valamint megköszönik a támogatást az oktatóknak és a szülőknek.
A kialakult osztályközösségek jobban összefonódnak a gyakorlások során és bizony kompromisszumképességükről is tanúbizonyságot tesznek a tanulók.

A jelenlegi búcsúzó évfolyamok számára a közel másfél éves online oktatás eddig ismeretlen helyzetet teremtett, sajnos sok közös élmény kimaradt az osztályok életéből.
Emiatt is vártuk ennyire az idei szalagavató ünnepségünket! A diákok erőn felül készültek és gyönyörű, hibátlan produkciókkal tették még szebbé a hivatalos szalagtűző utáni perceket.
Külön öröm számunkra, hogy több osztály is megmutatta kreatív oldalát a táncparketten, rendhagyó műsorukkal mosolyt csaltak a közönség arcára! Köszönjük minden szereplőnek, rendezőnek az erőn felüli munkát! Végzőseinknek kitartást kívánunk a rájuk váró feladatok, vizsgák leküzdéséhez!

Képek